LIVRARE GRATUITA DE LA 299 LEI
LIVRARE BUCURESTI SI ILFOV: 15,90 LEI
LIVRARE NATIONALA: 19,90 LEI

Cereale solubile si musli pentru bebelusi

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Stoc Epuizat

Milupa Buna dimineata cereale (fara lapte) Orez si Fructe de Padure 180g de la 6 luni
Adaugă în Coş
Detalii
Sursa de energie Gusturi naturale Vitamine si minerale Fara gluten Fara lactoza Se prepara cu lapte ..
12,02 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Buna dimineata cereale (fara lapte) Orez si Piersici 180g de la 6 luni
Adaugă în Coş
Detalii
Sursa de energie Gusturi naturale Vitamine si minerale Fara gluten Fara lactoza Se prepara cu lapte ..
12,02 Lei

Stoc Epuizat

Milupa 7 Cereale (fara lapte) 250g 8+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Multicereale nu au zahar adaugat si ofera textura potrivita, precum si energia si nutrientii esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a micutului. Fara zahar adaugat. Se prepara cu lapte.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 8 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
15,11 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Cereale Fulgi de orez (fara lapte) cu gust Vanilie 200 g, 4+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Prima lingurita - Fulgi de orez cu gust de vanilie ofera o varietate de gusturi delicioase provenite din ingrediente naturale, atent selectionate de specialisti In nutritia bebelusului. Nu contin conservanti, coloranti artificiali si zahar adaugat. Se prepara cu lapte.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 4 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
15,11 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Bio 3 Cereale (fara lapte) 250g 6+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Bio nu au zahar adaugat, provin din culturi agricole ecologice si ofera o textura adecvata varstei si nutrientii esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului. Fara zahar adaugat, fara gluten. Se prepara cu lapte.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 6 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine. ..
17,06 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Bio 7 Cereale (fara lapte) 250g 6+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Bio nu au zahar adaugat, provin din culturi agricole ecologice si ofera o textura adecvata varstei si nutrientii esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului. Fara zahar adaugat, fara gluten. Se prepara cu lapte.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 6 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
17,06 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle - 5 cereale 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale cu gluten • Combinatie delicioasa de 5 cereale (grau, orz, secara, porumb, ovaz) care il vor cuceri repede pe micut, devenind meniul sau preferat. • Contine gluten. Nu contine lapte.Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. • Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE; pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : • contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vi..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle - 8 cereale bifidus 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Cereale Nestle - 8 cereale bifidus 250g - Etapa 3 (de la 8 luni) • Combinatie delicioasa de 8 cereale (grau, orz, secara, porumb, orez, ovaz, mei, sorg), care il vor cuceri pe micutul tau. • Contine gluten. Nu contine lapte.Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. • Bine de stiut ! 1 castronel pezi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima: • contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle - 8 cereale cu fructe 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Etapa JUNIOR (de la 12 luni) Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din cereale cu fructe (portocale, banane, mere, ananas). Contine gluten. Nu contine lapte. Se prepara instant cu lapte pentru sugari. Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : • contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vitamina C. Zincul si Vitamina A ajuta la sustinerea mecanis..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle - 8 cereale cu miere 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Nestle - 8 cereale cu miere 250g - Etapa 3 (de la 8 luni) Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din 8 cereale (grau, orz, secara, porumb, orez, mei, sorg, ovaz) cu miere. Mierea provine din surse sigure microbiologic si atent controlate. - Contine gluten; - Nu contine lapte; - Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. - Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE; pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : - Conti..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle - 8 cereale Junior 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale cu gluten - Ofera-i Juniorului tau o masa delicioasa din 8 cereale (grau, malt, orz, secara, porumb, orez, mei, sorg) pentru a descoperi lumea din jurul sau! - Contine gluten; - Nu contine lapte; - Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. • Bine de stiut! 1 castronel pezi de cereale NESTLE; pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima: - contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vi..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle fibre delicate 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale cu gluten • Ofera-i puiului tau delicioasele cereale din ovaz cu prune, din gama Nestle Wellbeing. Ajuta la usurarea tranzitului intestinal datorita continutului de fibre alimentare delicate (Prebio 1). • Contine gluten. Nu contine lapte.Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : • contine Bifidus BL si ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle grau portocale banane 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din grau cu 5 fructe (portocale, banane, mere, ananas, pere) si lapte. Contine gluten. Se prepara instant numai cu apa. Gustoase si hranitoare, cerealele NESTLÉ il vor cuceri repede pe micut, devenind meniul sau preferat. Cerealele NESTLÉ sunt prelucrate printr-un proces tehnologic special - CHE (Cereale Hidrolizate Enzimatic), patentat de Nestlé si folosit de mai bine de 10 ani. De aceea cerealele sunt mai fine, mai omogene..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle mic dejun cu cereale si miere 250g
Adaugă în Coş
Detalii
• Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din 8 cereale (grau, orz, secara, porumb, orez, mei, sorg, ovaz) cu miere. Mierea provine din surse sigure microbiologic si atent controlate. • Contine gluten. Nu contine lapte. Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. Bine de stiut ! -1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima -contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle mic dejun fara gluten 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale fara gluten • Puiul tau poate incepe diversificarea cu cereale delicioase din porumb si orez.  • Fara gluten. Contine lapte. Se prepara cu apa. • Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLÉ pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima: • contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A, Vitamina C si Vitaminele** A si D care ajuta la sustinere amecanismelor naturale de apar..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle mic dejun grau 5 fructe 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale cu gluten DESCRIERE: - Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din grau cu 5 fructe (portocale, banane, mere, ananas, pere) si lapte. - Contine gluten. - Contine lapte. - Se prepara cu apa. - Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari sigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : - contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A, Vitamina C si Vitaminele** A si D care ajuta la sustinerea mecanismel..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle orez 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: Cereale fara gluten - Puiul tau poate incepe diversificarea cu cereale delicioase, simple, din orez; - Fara gluten; - Nu contine lapte; - Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari; - Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLÉ pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima: - contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vitamina C care ajuta la sustinere amecanismelor naturale de aparar..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle orez cu roscove 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Etapa 1 (Inceperea diversificarii) Meniu complet din orez si faina din seminte de roscove ca surse de proteine, potrivit pentru o alimentatie cu un CONTINUT REDUS DE ALERGENI. Fara gluten; Nu contine lapte; Se prepara instant numai cu apa. - Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : - contine 8 Vitamine*; - NU contine conservanti sau coloranti; * Cerut de legislatia in vigoare. ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle somn usor 250g
Adaugă în Coş
Detalii
CATEGORIE: - Cereale cu gluten Cereale delicioase cu flori de tei, din gama NESTLÉ Wellbeing recomandat inainte de culcare. - Contine gluten. - Nu contine lapte. - Se prepara cu lapte de mama sau cu lapte pentru sugari. - Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLÉ pentrusugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima: •contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vitamina C care ajuta la sustinerea mecan..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Cereale Nestle Stracciatella 250g
Adaugă în Coş
Detalii
Cereale Nestle Stracciatella 250g - De la 18 luni • Ofera-i copilului tau o masa delicioasa cu cereale cu miere si lapte, in care vei gasi fulgi mici si crocanti din cereale. • Contine gluten. Contine lapte. Se prepara cu apa. • Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima : • contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina A,  Vitamina C si Vitaminele&nb..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa 7 Cereale cu lapte si biscuiti 250g 6+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri 7 Cereale cu lapte si biscuiti nu au zahar adaugat si ofera o varietate de arome, textura adecvata varstei si nutrienti esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului tau. Fara zahar adaugat, se prepara cu apa.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 6 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Cereale cu lapte si 3 Fructe 250g 6+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Cereale cu lapte si 3 fructe nu au zahar adaugat si ofera o varietate de arome, textura adecvata varstei si nutrienti esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului tau. Fara zahar adaugat. Fara gluten. Se prepara cu apa.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 6 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Cereale cu lapte si Stracciatella 250g 12+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri - Cereale Stracciatella ofera textura potrivita, precum si energia si nutrientii esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a micutului tau. Fara Gluten. Se prepara cu apa.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 1 an Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Vise Placute 7 Cereale cu lapte si 4 fructe 250g 6+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Vise placute 7 cereale cu lapte si 4 fructe sunt o combinatie de fulgi de cereale usori cu formula de lapte de continuare, delicate cu burtica bebelusului si care asigura satietate In cursul noptii. Fara zahar adaugat. Se prepara cu apa.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 6 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Vise placute 7 Cereale cu lapte si mere 250g 8+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Vise placute 7 cereale cu lapte si mere sunt o combinatie de fulgi de cereale usori cu formula de lapte de continuare , delicate cu burtica bebelusului si care asigura satietate In cursul noptii. Fara zahar adaugat. Se prepara cu apa.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 8 luni Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
18,43 Lei

Stoc Epuizat

Milupa Musli Junior 7 Cereale (fara lapte) cu 5 fructe 250g 12+ luni
Adaugă în Coş
Detalii
Cerealele Milupa cu PreciNutri Musli Junior 7 cereale cu 5 fructe nu au zahar adaugat si ofera o varietate de arome, textura adecvata varstei si nutrienti esentiali care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a micutului tau. Fara zahar adaugat. Se prepara cu lapte.   Tip produs: Cereale sugari Recomandare varsta: de la 1 an Indicat pentru: energie, gusturi naturale si vitamine ..
19,89 Lei
plationline
NUMA by ESSLY este marca inregistrata si apartine ESSLY CORPORATION SRL
Toate drepturile rezervate © 2014 ESSLY CORPORATION SRL - NUMA.RO

Telefon: 0773.310.698
Adresa: Aleea Socului 2, Bucuresti, România
 
C.U.I.: RO33485905
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/9579/2014