LIVRARE GRATUITA DE LA 299 LEI
LIVRARE BUCURESTI SI ILFOV: 15,90 LEI
LIVRARE NATIONALA: 19,90 LEI
CAUTARE AVANSATA
  • Tip material
  • Promo
  • Brand
  • Pret
  • Bucati / pachet
Aplicati filtrele
CAUTARE AVANSATA
  • Tip material
  • Promo
  • Brand
  • Pret
  • Bucati / pachet
Aplicati filtrele

Servetele umede

La numa.ro puteţi găsi o gamă variată de servetele umede Pampers, Nivea, Huggies, Happy, Aleva Naturals. Ele oferă o curăţare eficientă şi delicată, îndepărtând cu blândeţe posibilitatea apariţiei iritaţiilor. Deși sunt comercializate în primul rând pentru igienizarea pielii bebeluşilor după schimbarea scutecului, nu este neobișnuit pentru consumatori să le utilizeze pentru curățarea mâinilor, a feţei sau – de ce nu ? – a diverse suprafeţe, in funcţie de necesităţi. Servetele umede sunt saturate cu diverse soluții de curaţare, cu diferite grade de „blândeţe” şi se prezintă în ambalaje de plastic care le pastrează umiditatea și permit o extragere ușoară. Au apărut prin anii 50, ca răspuns la necesităţile călătorilor ce aveau nevoie de un mijloc facil şi mobil de igienizare la drum. Primele produse adevărate au apărut pe piață în 1990, sub denumiri ca Huggies (Kimberly-Clark) sau Pampers (Procter&Gamble). Pe măsură ce tehnologia s-a maturizat si a devenit mai accesibilă, a existat un boom în industrie și numărul de branduri s-a mărit semnificativ.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Baby Fresh 64 buc
Adaugă în Coş
Detalii
Pampers - alegeti protectia de 5 stele pentru bebelusul dumneavoastra! Servetelele umede Pampers Baby Fresh Clean, 64 bucati Servetelele umede Pampers Baby Fresh Clean ofera o curatare eficienta si plina de prospetime. Acestea sunt testate dermatologic si au o textura unica Pampers SoftGrip, parfum proaspat si o lotiune creata cu apa pura si un strop de aloe. Servetelele umede ofera o curatare eficienta si delicata, ce ajuta la hidratarea si ingrijirea pielii bebelusului. Textura no..
7,56 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers New Baby Sensitive 54 buc
Adaugă în Coş
Detalii
Descriere: Servetelele umede Pampers Sensitive, 54 bucati Servetelele umede Pampers Sensitive ofera o curatare delicata pentru pielea sensibila, datorita texturii unice SoftGrip care curata eficient, din mai putine miscari. Mai mult, acestea sunt testate dermatologic si dovedite clinic a fi delicate cu pielea bebelusului. De asemenea, nu contin parfum si au o textura imbunatatita, fiind cu 15% mai groase*. (*comparativ cu servetelele noastre umede obisnuite). Textura SoftGrip, pentru o ..
8,23 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Baby Fresh 128 buc
Adaugă în Coş
Detalii
Pampers - alegeti protectia de 5 stele pentru bebelusul dumneavoastra! Servetele umede Pampers Baby Fresh 128 buc Servetelele umede Pampers Baby Fresh Clean ofera o curatare eficienta si plina de prospetime. Acestea sunt testate dermatologic si au o textura unica Pampers SoftGrip, parfum proaspat si o lotiune creata cu apa pura si un strop de aloe. Servetelele umede ofera o curatare eficienta si delicata, ce ajuta la hidratarea si ingrijirea pielii bebelusului. Textura noua SoftGrip..
14,27 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Natural Clean Duo 2*64buc
Adaugă în Coş
Detalii
Pampers - alegeti protectia de 5 stele pentru bebelusul dumneavoastra! Servetele umede Pampers Naturally Clean Duo Servetelele umede Pampers Natural Clean ofera o curatare eficienta, fara parfum. Acestea sunt testate dermatologic si au o textura unica Pampers SoftGrip. Nu au parfum si contin o lotiune creata cu apa pura si un strop de musetel. Servetelele umede ofera o curatare eficienta si delicata, ce ajuta la hidratarea si ingrijirea pielii bebelusului. Textura noua SoftGrip, pe..
14,27 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Sensitive 112 buc
Adaugă în Coş
Detalii
Descriere: Servetelele umede Pampers Sensitive, 2x56 bucati Servetelele umede Pampers Sensitive ofera o curatare delicata pentru pielea sensibila, datorita texturii unice SoftGrip care curata eficient, din mai putine miscari. Mai mult, acestea sunt testate dermatologic si dovedite clinic a fi delicate cu pielea bebelusului. De asemenea, nu contin parfum si au o textura imbunatatita, fiind cu 15% mai groase*. (*comparativ cu servetelele noastre umede obisnuite). Textura SoftGrip, pentru ..
15,58 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Baby Fresh 6x64 buc
Adaugă în Coş
Detalii
Pampers - alegeti protectia de 5 stele pentru bebelusul dumneavoastra! Servetele umede Pampers Baby Fresh 6x64 buc Servetelele umede Pampers Baby Fresh Clean ofera o curatare eficienta si plina de prospetime. Acestea sunt testate dermatologic si au o textura unica Pampers SoftGrip, parfum proaspat si o lotiune creata cu apa pura si un strop de aloe. Servetelele umede ofera o curatare eficienta si delicata, ce ajuta la hidratarea si ingrijirea pielii bebelusului. Textura noua SoftGri..
35,72 Lei

Stoc Epuizat

Servetele umede Pampers Sensitive 6*56buc Super Economic
Adaugă în Coş
Detalii
Servetele umede Pampers Sensitive 6*56buc Super Economic Servetelele umede Pampers Sensitive ofera o curatare delicata pentru pielea sensibila, datorita texturii unice SoftGrip care curata eficient, din mai putine miscari. Mai mult, acestea sunt testate dermatologic si dovedite clinic a fi delicate cu pielea bebelusului. De asemenea, nu contin parfum si au o textura imbunatatita, fiind cu 15% mai groase*. (*comparativ cu servetelele noastre umede obisnuite). Textura SoftGrip, pentru o cura..
39,08 Lei
plationline
NUMA by ESSLY este marca inregistrata si apartine ESSLY CORPORATION SRL
Toate drepturile rezervate © 2014 ESSLY CORPORATION SRL - NUMA.RO

Telefon: 0773.310.698
Adresa: Aleea Socului 2, Bucuresti, România
 
C.U.I.: RO33485905
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/9579/2014