LIVRARE GRATUITA DE LA 299 LEI
LIVRARE BUCURESTI SI ILFOV: 15,90 LEI
LIVRARE NATIONALA: 19,90 LEI

Bureti / Cadite / Reductoare / Olite

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Nexcare burete baieti baby Caresse
Adaugă în Coş
Detalii
Nexcare burete baieti baby Caresse Ideali pentru pielea nou-nascutilor si a bebelusilor. Recomandati pentru zonele cele mai sensibile, fiind foarte moi si delicati. Hidrofili (absorb o mare cantitate de apa) Nu contin latex, eliminand astfel orice problema legata de alergii. In procesul de fabricatie, expandarea buretelui este realizata doar prin intermediul temperaturii scazute, fara adaos de amine si catalizatori. Created for new-borns’ and babies’ skin. Recommended for th..
12,88 Lei
Nexcare burete fete baby Caresse
Adaugă în Coş
Detalii
Ideali pentru pielea nou-nascutilor si a bebelusilor. Recomandati pentru zonele cele mai sensibile, fiind foarte moi si delicati. Hidrofili (absorb o mare cantitate de apa) Nu contin latex, eliminand astfel orice problema legata de alergii. In procesul de fabricatie, expandarea buretelui este realizata doar prin intermediul temperaturii scazute, fara adaos de amine si catalizatori. Created for new-borns’ and babies’ skin. Recommended for the most sensitive areas, being very soft ..
12,88 Lei
Kiddo suport baza cadita Wave
Adaugă în Coş
Detalii
Kiddo suport baza cadita Wave Caracteristici: Foarte mare si anatomic. Pentru locuri anatomice si antiderapante. Buzunare practice pentru produse cosmetice si accesorii. Cupa Bath Teava de scurgere Suportul"Wave", poate fi folosit pe baza Stand Wave, care este disponibil separat. ..
97,01 Lei
Nexcare - Bureti Caresse 12buc
Adaugă în Coş
Detalii
Nexcare - Bureti Caresse 12buc Ideali pentru pielea nou-nascutilor si a bebelusilor. Recomandati pentru zonele cele mai sensibile, fiind foarte moi si delicati. Hidrofili (absorb o mare cantitate de apa) Nu contin latex, eliminand astfel orice problema legata de alergii. In procesul de fabricatie, expandarea buretelui este realizata doar prin intermediul temperaturii scazute, fara adaos de amine si catalizatori. Created for new-borns’ and babies’ skin. Recommended for the mo..
154,51 Lei
plationline
NUMA by ESSLY este marca inregistrata si apartine ESSLY CORPORATION SRL
Toate drepturile rezervate © 2014 ESSLY CORPORATION SRL - NUMA.RO

Telefon: 0773.310.698
Adresa: Aleea Socului 2, Bucuresti, România
 
C.U.I.: RO33485905
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/9579/2014