Cele mai vândute
Partaitor Sugari Baby Wind
Adaugă în Coş
Detalii
20,83 Lei 15,62 Lei
reducere 25%
Bazat pe 3 recenzii.

Politica de Confidenţialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal


 

                   

                    S.C. ESSLY CORPORATION s.r.l. este detinatorul si operatorul site-ului numa.ro, care gazduieste magazinul online  Numa by Essly si este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 33723. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  modificata si completata,  Numa by Essly are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


                    Scopul colectarii datelor este:
- informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-ul numa.ro,
- informarea utilizatorilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor,
- evaluarea produselor si serviciilor oferite,
- activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


                    Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Numa by Essly, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 33723 , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporal de catre Numa by Essly, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Numa by Essly, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre numa atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara, precum, dar fara a se limita la, firmele de curierat. De asemenea, intelegeti si acceptati faptul ca sunteti abonat(a) implicit la newsletter-ul magazinului online Numa by Essly. Va puteti dezabona de la newsletter din rubrica dedicata de pe pagina contului dvs.


 
                    Prin citirea Politicii de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.


                    Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa  ESSLY CORPORATION SRL, Bucuresti, Sector 2, Str. Aleea Socului, nr. 2, bl. b12, sc. 2, et. 7, ap. 100, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
 
                    In felul acesta, Numa by Essly poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter periodic si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
                    numa.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul numa.ro poate opta pentru abonarea/dezabonarea de la newsletter. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, Numa by Essly poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.


                    Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


                    In unele cazuri, este posibil ca Numa by Essly sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre utilizatori/clienti.  Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la site-ul numa.ro. In timpul vizionarii site-ului, Numa by Essly va putea stoca anumite informatii despre utilizatori/clienti. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta Numa by Essly sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor utilizatorilor/clientilor. Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. Numa by Essly recomanda utilizatorilor/clientilor sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

plationline
NUMA by ESSLY este marca inregistrata si apartine ESSLY CORPORATION SRL
Toate drepturile rezervate © 2014 ESSLY CORPORATION SRL - NUMA.RO

Telefon: 0773.310.698
Adresa: Aleea Socului 2, Bucuresti, România
 
C.U.I.: RO33485905
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/9579/2014