Cele mai vândute

Modalităţi de Plată

Numa by Essly va ofera urmatoarele modalitati de plata:

- Plata numerar sau ramburs

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

- Plata prin Transfer bancar/Ordin de plata

 

Plata numerar sau ramburs - Plata se face in lei, integral, la livrare, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.


 

Plata online cu cardul - Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Procesatorul agreat de Numa by Essly este PlatiOnline, un procesator sigur si rapid, care beneficiaza de mai bine de 8 ani de experienta in servicii de management si monitorizare a vânzarilor online. PlatiOnline ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin metode de securitate proprietare, certificarea PCI DSS - Merchant Services Provider si certificate de securitate SSL Extended Validation (Secure Socket Layer). PlatiOnline foloseste standardele 3D MasterCard SecureCode si Verified By Visa ce împiedica si limiteaza tranzactiile neautorizate pe Internet. Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa/Mastercard de a minimaliza frauda online, protejând atât detinatorii de card cât si comerciantii care ofera posibilitatea platii online. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma PlatiOnline. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PlatiOnline. Numa by Essly nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea "NUMA.RO".


 

Transfer bancar/Ordin de plata - Puteti utiliza aplicatia de internet banking a bancii dumneavoastra pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care sunteti deja familiarizat. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforma emise de Numa by Essly, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul:

ESSLY CORPORATION SRL

IBAN: RO56INGB0000999904478005

BANCA: ING BANK

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

plationline
NUMA by ESSLY este marca inregistrata si apartine ESSLY CORPORATION SRL
Toate drepturile rezervate © 2014 ESSLY CORPORATION SRL - NUMA.RO

Telefon: 0773.310.698
Adresa: Aleea Socului 2, Bucuresti, România
 
C.U.I.: RO33485905
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/9579/2014